tiistai 17. toukokuuta 2011

Oke mä varotan nyt jo, tulee aika pitkä postaus. :D Mulla on niin paljon kerrottavaa ja kuviakin ihan kiitettävästi.

Viikonloppu
Lähettiin lauantaina Millan ja Jennan kanssa mökille. Tätä reissuu oltii suunniteltu jo pari viikkoo ennen ja tarkotuksenahan oli vaan tulla pitää hauskaa ja ennen kaikkea katsoa euroviisut!

Photobucket

Oltiin ehdottamasti sitä mieltä että tänä vuonna, tänä vuonna, Suomi pärjäis euroviisuissa.
Mutta ei. Suomi oli kahdeskymmenesensimmäineeen ja nyt mun tekis mieli kirjoittaa tähän parit rumat sanat mutta asydaushda :II MITÄ ihmiset oikein ajattelee kun ne äänestää omia naapurimaitaan? Pelkääkö ne et tyyliin syttyy sota tai jotain jos ei anna pisteitä naapurille? Mua, okei, MEITÄ otti niin paljon päähän että takuulla kuului mökkinaapureille kun me kirottiin maita jotka anto ennemmin Ranskan oopperalaulajalle pisteitä ku meidän ihanalle Paradise Oscarille joka laulo koko Eurooppaa (ja muuta maailmaa) koskevasta asiasta. Anyways, me oltiin ihan tosi ylpeitä kun Da Da Dam aloitti. :--)
Phh okei, ne oli vaan euroviisut. :D ihan turhaa, eiku..

Photobucket
:D:D ahahaha naurettiin tälle niin pahasti. Mun oli pakko rajata toi telkkarin ruutu ja jakaa tää kuva teidän kanssa. Eikös ollukki ihan mahtava toi Venäjän esitys? :DD naurattaaa.

Mutta joo, viisujen lisäksi me söytiin, laulettiin singstaria, syötiin, pelattiin dogslifeä (uskokaa tai älkää :D:D:D:D), syötiin, käytiin saunassa ja UIMASSA, syötiin, nukuttiin, syötiin, nukuttiin ja kuvailtiin.
Tässä ois kuvapläjäys meidän mökkireissusta:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Helena ♥

Photobucket


Photobucket
Tämä kuva koska: "Se tunne kun Milla ei osu reikään" :DDD

Photobucket
Milla antaa oravalle rakkautta ♥

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket


Tiistai
Tänään oli kyllä kans ihan huippu päivä. :D Mentiin Linnean kanssa vetämään amiksen sossupuolen kakkosille Zumbaa! Kaikki oli innolla mukana, ja saatiin me kyllä kuulla jälkeenpäin että pojat jaksoi silmänruuan avulla... :---D Mutta joo, mentiin vielä niitten kanssa piknikille Myllymäen puistoon ja sen jälkeen vielä pariks tunniks kouluun. :) Hoho meitsi tarvis enemmänkin noita yhdeksän aamuja, onneks kohta on jo loma!

Koulun jälkeen lähettiin taas Johannan kanssa tallille kiusaamaan Ruubelia ja Lassea. Alkuverkassa tajusin että murjottiin vahingossa jonkun linturaukan munia kun ne oli siinä keskellä kenttää. :< Meni kuitenkin hyvin ja lopuksi käytiin rannassa köpöttelemässä. :>
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Just kun tultiin tallilta ja Emmi poikkes kauppaan ostamaan ruokaa ni alkoi satamaan. Ja sitä vettä tuliki sitte iha koko loppuillan ajan.

Photobucket

Nyt mä pakenen tästä kattoo Supernaturalia! :---) heipodei!

ps. ...... ens viikon perjantaina on 27. päivä... ;)

1 kommentti: