keskiviikko 24. elokuuta 2011

I think I'm drowning, asphyxiated
I wanna break this spell that you've created



Tänään oli tyhmä päivä koulussa. Oikeesti vihaan keskiviikkoa, ainakin tässä jaksossa, sillä joudun kestämään koko päivän opettajia joista en pidä! Perjantai olisi ehdoton ykkönen vihattujen listalla mutta eihän se voi, sehän on sentään perjantai. 
Kaiken huipuksi heräsin tänään iskän huutoon alakerrasta, ja yleensä siinä kohtaa kun mut joutuu huutamaan hereille nii kello on jo liian paljon Niinhän se olikin, kello oli puoli kahdeksan ja koulu alkaa viittä vaille. Hups. Eihän siinä mitään, oon tottunu jo noihin paniikkilähtöihin ja olin viiden minuutin päästä ulkona ottamassa skootteria tallista. :D 

Olin muuten eilen koko päivän mun ihanan tukariluokan kanssa nuokkarilla ja seurakuntakeskuksella ryhmäytymisessä! Koko päivä oli pelkkää leikkimistä ja musta oli tosi hauskaa nähdä kuinka innoissaan luokan ''kovimmatkin'' jätkät pujotteli pomppupallolla kartioita! :D 
Vaikka ne leikit oli aikalailla tarkoitettu seiskoille ni päästiin mekin välillä mukaan! Oltiin ihan voittamattomia kun tehtävänä oli koota 10 normaalista tulostuspaperista niin korkea torni kuin vain pystyi. Lopuks meidän hienolla kasalla oli korkeutta 109cm ;) jeejee.
Tuli muuten ihan sellanen onnistunu fiilis kun istuttiin tukareiden kesken sohvalla ja siihen tuli niitä seiskoja, istu meidän viereen ja sanoivat että "Ette te niin pelottavia ookkaan". Viime kerralla ne ei edes uskaltanu jutella meille! 

Nyt naapurin setä hitsaa pihalla jotain niin että en kuule enää musiikkiakaan! :c

2 kommenttia:

  1. Ellasta tuli lukija :---)

    ellanblogi2011.blogspot.com
    ilovezumbafitness.blogspot.com

    ^sua saattaa kiinnostaa :p

    VastaaPoista
  2. Jeejee kivaa! :--) rupesin lukemaan sun blogeja!

    VastaaPoista