keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Joops, ehkä näistä kuvista voitte päätellä mun harrastuksen. :--) Harrastan ratsastusta ja alkuvuodesta tulikin täyteen jo 9 vuotta hevosten parissa.

Kuvat on eilen otettuja, menin Tiian ja Johannan kanssa tallille ja ajattelin vain kuvata koska venäytin takareiden liikuntatunnilla! Kuitenki sorruin ratsastelemaan tyttöjen kanssa rantaan ja käytiin jopa vähän pulikoimassa heppojen kanssa koska oli niin lämmin päivä! :> Ei kyllä tehnyt reidelle kauheen hyvää mutta oli  hauskaa! :D Rantalenkistä ei oo kuvia ku jätettiin kamerat ja kännykät tallille (hyvin viisasta :D ). 

Mutta joops, tää oli tämmönen pikainen! Nyt meen ulos lukemaan tonne aurinkoon! :> Pitäis vähä lukee äikän kirja-arvostelu kirjaa :D Alotettiin tänään tunnilla jo tekemään sitä mutta älysin ettei 20 sivun lukemisen jälkeen siitä kirjasta tiedä paljon mitään.. :DDD joo saa nähdä tuleeko nytkään sitte luettua! 
Adioooos! :---)

2 kommenttia:

  1. mä tiedän että mä kommentoin ihan liikaa muttamutta pakko koska toi 4.kuva on ihana. ♥ ps. ikävä :I

    VastaaPoista
  2. et sä todellakaan kommentoi liian vähän! :D kommentteja saa aina pistää tulemaan. :> ja phiih nii ruubel ♥ täytyy kyllä tunnustaa että toi oli ihan randomisti tähtäämättä otettu kuva mutta hyvä jos tykkäsit! :--)
    ps. mullakin on sua ikävä. :<

    VastaaPoista