maanantai 9. toukokuuta 2011

Toivottavasti kaikilla oli eilen kiva Äitienpäivä! :--)
 
Hohoo, mun piti jo eilen tulla kirjottelemaan mutta lähdettiin illalla Emmin kanssa hänen kaverinsa Eevan luokse jossa pelasimme Ligrettoa ja PAPUPELIÄ (♥)! Pelit kesti niin kauan että oltiin vasta yhdentoista aikoihin kotona. Photobucket
Niin siis papupelin oikea nimihän on Bohnanza ja siinä kasvatetaan papuja ja sitten niistä kerätään kultarahoja! :D Kannattaa kokeilla!

Mutta joo, eilen siis oli kaikenlisäksi se äitienpäivä ja tietenkin kilttinä tyttönä tein äitille ja Emmille äitienpäiväkakun! Täytyy kyllä sanoa etten ole koskaan tehnyt yhtä hienoa täytekakkua! :D Tein siihen sellaisen appelsiinisuklaa täytteen ja velikin kehui että maistui ihan appelsiinikrokanttisuklaalta! Päällä on elintarvikevärillä värjättyä sokerimassaa, sulatettua suklaata ja nonparelleja (aahah en tiedä miten ne kirjoitetaan :D:D)
Tässä muutama kuvaa siitä:


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tein täytekakun lisäksi brownieita ja sitten kun sain ne valmiiksi niin lähdettiin porukalla mummille syömään lisää kakkua! :D Tälläydyin aika prinsessaksi, tein kiharat ja pukeuduin mekkoon jonka Emmi on ostanut UFF:in nettikaupasta! Siitä mekosta tulee ihan mieleen karkkipaperi kun se helmakin on sellaista jännää kangasta! :--D Kun myöhemmin sitten otettiin siitä kuvia niin krhm.. mun kiharat oli ehtinyt ja sotkeentua ja naamakaan ei ollut enää hehkeimmästä päästä. Mutta joo, ignoratkaa mun naama ja keskittykää katsomaan mekkoa! :'--D

Photobucket

Photobucket
tuunattiin muuten tota mekkoa sillon ku oltiin mummilla! Sen helma oli sellainen suora mutta emmi ujutti helman saumaan kuminauhan ja siitä tuli tuollainen pallomainen! :--) Parani selvästi!
Photobucket

Photobucket
asukokonaisuuden selvästi kruunaa reinot :--DD en muuten sitten ole edes noin lyhyt, hameen helma vähän hämää ja Emmi seisoi selvästi korkeammalla kuin minä!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nuutti oli meidän kanssa pihalla ja sillä oli ihan ensimmäistä kertaa kengät jalassa! Mun mielestä nää kengät on ihan supersöpöt ja ne on vieläpä tosi vanhat! :--D Ne on ollut Emmin, Matiaksen ja jopa mun käytössä! Oli ne vielä reippaasti Nuutille liian isot mutta saipahan se vähän totutella millaista on olla kengät jalassa. :--)

Photobucket

Photobucket

Kertakaikkiaan mun mielestä tosi onnistunut äitienpäivä! :--) Oli tosi mukavaa ja oli vielä niin kiva ilmakin!
Nyt pitäis kai lukee vähän Historiaa koska huomenna on koe. Mahdollisesti illalla mennään taas Eevalle kasvattamaan papuja! :--)

Lady Gaga - Judas

4 kommenttia:

  1. hihhihii mun oli nyt pakko kommentoida. <:
    toi mekko on niin ylikiva ! tykkään siitä paljonn (---:
    _ja linkitit vielä judaksenki loppuun ♥ elinaisjesusandkataisjudas eiku. <;

    VastaaPoista
  2. tykkään itekki tosta mekosta kyllä! :> vaikka ekan kerra ku emmi sitä näytti nii en iha hirveesti syttyny sille! :--D
    :D:D joo ja kaljaa tölkistä vaan!!

    kiitos kommentista ♥

    VastaaPoista
  3. vaude mikä kakku! vautsi vau mikä elina! ja niin ihana mekko et yöllä tuun ja varastan sen!<3<3<
    oon muute sit roosa enkä oikei osa käyttä tätä!

    VastaaPoista
  4. Roosaaa! sä onnistuit! :D ja kiitos kiitos ;) phihii taidan pistää mekon jonnekki lukkojen taakse, oot aika ovela :D:D oot ehana ♥

    VastaaPoista