tiistai 20. joulukuuta 2011

The Accidental Husband

Mä, tiistai-illan hömppäleffa, tosi paljon hyvää salaattia ja päärynöitä.  
Ja tietty Jeffrey Dean Morgan, ah ♥
Tässä teille mies, joka on yks mun lempparinäyttelijöistä (kuten myös äitin, hehe ♥). En oikein ymmärrä että miten tää aina löytyy niistä sarjoista, joita seuraan, tai elokuvista, joista pidän. Esimerkiks PS. I love you, Supernatural, Greyn Anatomia........ and the list goes on and on. :)

Elokuvassa parisuhdetohtori ja radiojuontaja Emma Lloyd (Uma Thurman) tekee pahan virheen. Hän neuvoo radio-ohjelmassaan Sofia nimistä naista peruuttamaan häät, sillä naisen kuvailema mies ei kuulostanut täydelliseltä. Sofian mies, Patrick Sullivan (Jeffrey Dean Morgan) suuttuu ja päättää kostaa Emmalle; hänen ystävänsä hakkeroi Emman naimisiin Patrickin kanssa. 
Emma on kihloissa täydellisen miehen, Richard Brattonin kanssa ja he ovat pian menossa naimisiin, asioita sekoittaa vain se, että Emma on jo naimisissa tietämättään Patrickin kanssa. 
Emma lähtee selvittämään asioita, etsii hänelle ennestään täysin tuntemattoman Patrickin ja käskee tämän allekirjoittamaan eropapereita. Asiat menevät yhä enemmän sotkuun ja kuinkas muutenkaan; kaksikko rakastuu toisiinsa.



Itsessään tää The Accidental Husband, eli Tuplamorsian, ei ollut niin kauhean hyvä leffa, okei olipas, mutta juoni oli vaan aika itsestään selvä. Tää tuli telkkarista just vähän aikaa sitten, mutta en nähnyt sitä silloin. Nyt kun tulin iskälle ja selasin tallennettuja niin näin sen siellä ja päädyin sitten katsomaan (Mulle selvis että äiti oli halunnut sen tallennukselle, arvatkaapa syy? No koska Jeffrey.)

Nyt mä voisin mennä nukkumaan, koska huomenna ois edessä häät (voi kyllä, mä oon kaaso).
Aleksi ja Linnea liitelevät avioliiton onnelliseen ja turvalliseen satamaan. :)
Oke no ei ne nyt ihan aikuisten oikeesti, meillä on uskonnon tunnilla aiheena häät joten me leikitään niitä!

Huomenna on muutenkin viimeinen koulupäivä ennen joululomaa, torstaina on vielä joulujuhla.
Hui kauhee, stressaan numeroita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti