sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Kun keinot loppuu, otetaan konstit käyttöön!

Okei eli juttuhan on niin, että täällä äitin luona ei oo vielä mikroa. Halusin tehdä nopeasti muutamat joulutortut ja tottakai ne levyt oli ihan jäässä. No mut ei se mitää! Lyötii äitin kans viisaat päät yhteen ja koska hellan levy oli glögin lämmittämisestä vielä lämpimänä niin tuloksenahan oli tämä:


Ei kuulkaa menny kuin reilu minuutti ja levyt oli täydellisen sulaneita! Hohoo me ollaan mestareita. Kyllä sitä pitkälle pärjää ilman mikroakin ;)



En oo ikinä ollu mitenkään erikoisen hyvä tekemään nättejä joulutorttuja ja ei ne tälläkään kertaan ihan mitään täydellisiä ollut, mut hyvin ne maistu, varsinki glögin kanssa ;) Tässähä rupee tulemaan jo ihan joulufiilistä! Jestas sentään. 


Tän kynttilän pitäis muuttua ulkomuodoltaan kukaksi, kun sen antaa tarpeeksi kauan palaa. Kerrallaan pitäisi antaa olla noin 4-5 tuntia. Vielä ei näytä kyllä yhtään miltään, saa nähdä toimiiko toi. :D


Huomenna on koulussa Itsenäisyyspäiväjuhla ja oppilaita kehotetaan pukeutumaan juhlallisesti. Noh, tossa näkyykin vähän mitä meinaan laittaa huomenna päälle. Ostin ton pitsimekon elokuun alussa yhdeksällä eurolla, oli älyttömän halpa Vilan mekoksi! Toi on älyttömän ihana, enkä oo vielä päässy sitä käyttämään. Kenkinä toimii mun rippikorkkarit :) Jeejee enköhän päästä ton mutterin nyt datailemaan! Ite taidan painua kylvyn kautta nukkumaan.

1 kommentti:

  1. Mä kyllä olen käyttänyt noiden taikinalevyjen sulattamiseen hiustenkuivaajaa... :)

    VastaaPoista