lauantai 24. joulukuuta 2011

Shake up the happines, wake up the happines, it's christmas time.

Viimeyön luonnoksista:
"Mä todella tarvitsisin jonkun ravistelemaan sen onnen ulos musta. Ja ennen kaikkea sen joulufiiliksen joka on pahasti hukassa. Ei auta vaikka kuuntelisin joululauluja ja söisin joulukinkkua, koko päivän on satanut vettä eikä lunta oo missään. Mun ihana, kultanen ystävä joutu sairaalaan.
Toistaiseks en oo saanu ulos mitään muuta kun kyyneliä.

Joulu on taas tullut kauheen nopeasti, ja tottakai toivon että huominen olis ihana päivä - ja ihan varmasti se onkin, nyt ei vaan tunnu siltä. Ajattelin herätä aikaisin aamulla syömään riisipuuroa ja katsomaan Joulupukin kuumaalinjaa, kuten aina ennenkin. Lumiukko pitää nähdä, sitä ei voi missata. Voisin mennä myös joulusaunaan, jonka jälkeen mummille syömään mahan täyteen jouluruokia, näkemään sukulaisia, jakamaan kuulumisia. Illemmalla haudoille kynttilöitä ja sitten kotiin juomaan glögiä ja avaamaan paketteja."

Nyt on jo paljon parempi fiilis, vaikka ei tää vielä ihan joululta tunnukkaan. Kohta syön puuroa, sitten sauna ja nopsasti kauppaan ostamaan Linun lahjaan vähän täytettä, sitten äitin kautta sairaalaan vierailulle. ♥ Oon saanu jo hymyä huulille ja tosiaan uskon että tästä päivästä tulee vielä jotain. :)

Aika pian tän joulunvieton jälkeen, siis tulevalla viikolla, mä lähden melkein koko lomaksi pois. Meen uudeksi vuodeksi Rautalammille ja sieltä sitten Hämeenlinnaan tapaamaan Sädettä ♥ pitkästä aikaa!
En malta odottaa, nään taas niin paljon huippuja ihmisiä! :--)
Kirjoitustaukoa tulee.
Toivon siis teille:

Hyvää, hauskaa, rauhallista, rentouttavaa, erinlaista, onnellista, ruokaisaa, hupaisaa, lahjakasta, valoisaa ja erityisen jouluista joulua! 
(;--) toivottavasti ootte ollu kilttejä...)

Ja....
Erittäin räiskyvää Uutta Vuotta!  ♥ ootte kivoja hihihii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti